HardRadio.com Main Page

HardRadio HardBoard
The Heavy Metal Supersite
 
    FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Winamp 5.0

 
Post new topic   Reply to topic    HardRadio HardBoard Forum Index -> Free For All Forum
Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Reddit it Slashdot it  
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Jeff



Joined: 18 Apr 2002
Posts: 491
Location: Las Vegas

PostPosted: Thu Oct 07, 2004 1:35 am    Post subject: Winamp 5.0 Reply with quote

For the past 4 weeks, nearly ewverytime I fired up Winamp, I got a message telling me about some security flaw and i need to upgrade. Tonight, I finally caved in and updraded from 3.0 to 5.0....

I wasn't aware that Winamp had this much cool stuff on it. INternet TV streams, radio stations from all over the place, I was truely shocked....
Not too bad for free.
I'm lsiteing to some Death Metal station now.... pretty cool...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
GoreHound



Joined: 09 Oct 2004
Posts: 12

PostPosted: Sun Oct 10, 2004 11:55 am    Post subject: Re: Winamp 5.0 Reply with quote

[quote="Jeff"]I'm lsiteing to some Death Metal station now.... pretty cool...[/quote]


You mean you're not listening to Hard Radio?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger
Jeff



Joined: 18 Apr 2002
Posts: 491
Location: Las Vegas

PostPosted: Sun Oct 10, 2004 4:43 pm    Post subject: Reply with quote

can't get it to work...

it will constantly buffer but not load....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
GoreHound



Joined: 09 Oct 2004
Posts: 12

PostPosted: Sun Oct 10, 2004 6:39 pm    Post subject: Reply with quote

I actually had that problem the other night. I had to go through Microsoft's help page to get it fixed.
If you have Windows, click on Start, then on Settings, then Control Panel, then on Multimedia, then on Audio, set the Advanced Properties, Performance, click it closer to none. Then, you may have to restart your computer. Worked for me.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger
Jorge Castillo



Joined: 06 Apr 2004
Posts: 744
Location: San Jose, California

PostPosted: Sun Oct 10, 2004 6:45 pm    Post subject: Reply with quote

I ALSO USE WINAMP.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    HardRadio HardBoard Forum Index -> Free For All Forum All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group